Ak Partili Adaylar Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adaylar Stk'ları Ziyaret Etti

Ak Partili Adaylar Stk\'ları Ziyaret Etti

AK Parti Mardin milletvekili adayları sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

16.10.2015 16:36

AK Parti Mardin milletvekili adayları sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Mardin milletvekili adayları Süleyman Çelik, Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, Abdullah Erin, Veysi Kaya ve Ahmet Kaya, esnaf ve ticaret odaları, borsalar, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu, Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Minibüs Kooperatifi, Mardin Koruma ve Yaşatma Derneği, Mardin Korucu ve Şehit Aileleri Derneği ile Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Çelik, İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini ve egemen güçlerin, emellerine ulaşmak için bölgesel güç ve yerel unsurlar ile beraber Ortadoğu'yu ateşe verdiğini ifade etti. Bu yangının Türkiye'ye taşınmak istendiğini anlatan Çelik, bunu boşa çıkarmak için özelde Müslümanların, genelde ise tüm insanların bir araya gelip ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti. Çelik, Türkiye'de sıkıntılı da olsa bir diyalog zemininin olduğunu ve şu anda bunu değerlendirmek gerektiğini belirterek, Türkiye'nin Suriye'ye dönmesi durumunda bu zeminin ortadan kalkacağını vurguladı.

"TORUNLARINIMIZN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ"

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çelik, "Bu seçimde çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini oylayacağız. ya hendeklere mahkum olmuş bir bölgede yaşayacağız ya da huzurlu bir ortamı oluşturup, yeni ufuklara yelken açacağız.7 Haziran sonrası CHP koalisyonun kurulmasını engelledi. Sayın Bahçeli ilk andan itibaren her şeye 'hayır' dedi ve 8 Haziran'da yeni seçimlere hazırlandığını açıkladı. HDP'yi izaha gerek yok. Seçim öncesi, 'Meclis'e girsin, terör bitsin' diye HDP'ye oy verenler, hayal kırıklığına uğradılar. Gördüler ki HDP bir siyasi parti gibi görünse dahi çalışmalarını başka yerlerden aldıkları talimatlarla yürütüyorlar. İnanıyorum ki 1 Kasım sonrası irade sahibi güçlü bir hükümet kurulacaktır" dedi.

"MARDİN'İ KALKINDIRMA ODAKLI ÇALIŞIYORUZ"

Dernek, vakıf, sendika ve odalarının önemine de değinen Çelik, şunları kaydetti:

"Gittiğimiz her yerde başkanlarımız sağ olsun bizi çok güzel karşılıyorlar. Hangi siyasi partiye oy verdiği ya da vereceği bizim için çok önemli değil. Biz çalışmalarımızı Mardin'e yatırım, Mardin'i kalkındırma odaklı yapıyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yürütmeliyiz, politikalarımızı oda başkanlarımızdan aldığımız referanslar ile şekillendirmeliyiz. Sadece biz değil tüm partiler bu sese kula vermeli." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adaylar Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement