Ak Partili Vekillerde Fethiye'ye Müjde - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekillerde Fethiye'ye Müjde

Ak Partili Vekillerde Fethiye\'ye Müjde

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer Ve Hasan Kökten’in Orman ve Su İşleri Bakanlığı nezdindeki girişimleri neticesinde; uzun süredir beklemekte olan Babadağ B Tipi Mesire Yeri ve Teleferik Projesi onaylandı.

12.08.2015 09:52

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in Orman ve Su İşleri Bakanlığı nezdindeki girişimleri neticesinde; uzun süredir beklemekte olan Babadağ B Tipi Mesire Yeri ve Teleferik Projesi onaylandı.

Muğla Milletvekilleri Özyer ve Kökten; projenin onayı için Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu ile Bakanlık yetkililerine ve proje için büyük çaba gösteren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederek, Fethiye'ye ve Muğla'ya yönelik yatırımlarına devam edeceklerini, turizm alanında hemşerilerimize en iyi şartlarda hizmet verilmesi çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte; turizmin 12 aya yayılması yolunda önemli bir adım atılacağını söyleyen Özyer ve Kökten Fethiye'miz, hem hizmet, hem istihdam, hem de ekonomik, açından daha da güçlenecektir" dediler.

Özyer ve Kökten; mesire yeri ve teleferik projesinin, Fethiye'ye ve hemşerilerimize hayırlı olması dilekleriyle, Muğla'ya yatırım ve hizmetlerin kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekillerde Fethiye'ye Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement