Akçalı Köyü'nde Kutlu Doğum Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akçalı Köyü'nde Kutlu Doğum Programı Yapıldı

Akçalı Köyü\'nde Kutlu Doğum Programı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bartın İl Müftülüğü tarafından Akçalı Köyü Merkez Camisinde programı düzenlendi.

19.04.2013 10:55

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bartın İl Müftülüğü tarafından Akçalı Köyü Merkez Camisinde programı düzenlendi.

Peygamberimizin doğumunu 1422. Yılı münasebetiyle düzenlenen Kutlu Doğum programına çok sayıda köy halkı katıldı. Programa bayanların da katılımı oldukça yoğundu. Cami görevlisi Muhammed Ese'nin açılış konuşması yaptığı programda il Müftü Yardımcısı Rıdvan Karataş, "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" konulu bir konuşma yaptı. Karataş konuşmasında, cahiliye dönemindeki insana yapılan zulüm ve haksızlığı hatırlatarak, Peygamberimizle birlikte kız çocukları, kadınlar, toplumdaki onurunu kazandığını ifade etti. Peygamber efendimizin hayatından kısa örnekler vererek peygamberimizin yolundan gitmemiz gerektiğini dile getirdi. Kuran-ı Kerim ve naatlarla program devam etti. Programda Kutlu Doğumun sembolü olan gül dağıtılırken, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(SA)

19.04.2013 10: 46: 25

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçalı Köyü'nde Kutlu Doğum Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement