Aliağa'nın Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor - Son Dakika
Yerel

Aliağa'nın Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

Aliağa\'nın Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

S.S Aliağa Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ATİM) ve S.S Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin (ASTİ) Aliağa Bakırçay Sanayi Bölgesi’nde yapımına devam ettiği sanayi sitesinin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

12.08.2015 17:25

S.S Aliağa Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ATİM) ve S.S Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin (ASTİ) Aliağa Bakırçay Sanayi Bölgesi'nde yapımına devam ettiği sanayi sitesinin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

Aliağa'da yapımı S.S Aliağa Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ATİM) ve S.S Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ASTİ) tarafından sürdürülen Bakırçay Sanayi Bölgesi'ndeki site, yılsonuna kadar tamamlanacak. Toplam 150 dükkandan oluşan sanayi sitesinde dükkanların karkas montajlarına başlandı.

Yılsonunda dükkanların tamamını sahiplerine teslim edeceklerini ifade eden Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, "Bu projeyi İzmir İnşaatçılar Çarşısı'nın bir örneği olarak Çaltılıdere tarafına yapmayı düşündük. Fakat Çaltılıdere genellikle tarım arazisinden oluştuğu için yer bulamadık. Yaklaşık 30 kişi bir araya gelerek bu projeyi gerçekleştirmek için yola çıktık" dedi. Sanayi sitesinin temelini Mart 2014'te attıklarını anlatan Başkan Ekren, "Süreç aksamadan devam ediyor. Bu yılsonunda dükkanların tamamı bitecek. Altyapı ve yol düzenlemelerini de önümüzdeki yıl tamamlayarak, dükkanları 2016 yılında sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'nın Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement