Altay, "Selçuklu Şampiyonluklarla Anılacak" - Son Dakika
Yerel

Altay, "Selçuklu Şampiyonluklarla Anılacak"

Altay, "Selçuklu Şampiyonluklarla Anılacak"

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, basın bilgilendirme toplantısında Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Dürdane Altunel’i tebrik etti.

30.11.2015 14:50

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, basın bilgilendirme toplantısında Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Dürdane Altunel'i tebrik etti.

Selçuklu Belediyesi Aydınlıkevler Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen basın toplantısına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, KASKF Başkanı Remzi Ay, Selçuklu Belediye spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, kulüp yöneticileri, Selçuklu Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Ali Armağan ile Dürdane Altunel katıldı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya basın bilgilendirme toplantısında, kulüp çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyespor Kulübünün çok sayıda modern tesisleriyle 10 bini aşkın kişiye hizmet verdiğini söyleyen Yalçınkaya, "3 yaşından 74 yaşına kadar üyeye sahip, geniş yelpazeyle hizmet veren kulüp haline geldik. Dürdane Altunel de kulübümüz içinde yetişen, ulusal ve uluslararası alanda başarılı derecelere imza atan Avrupa Şampiyonu bir sporcumuzdur. Çalışmalarımızın ve yatırımlarımızın karşılığını sporcularımızın elde ettiği bu başarılı sonuçlarla almak bizim için büyük gurur kaynağı olmaktadır. Değerli sporcumuzu ve antrenörümüzü elde ettikleri bu başarı nedeniyle kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"SELÇUKLU'DA SPOR AİLESİ 100 BİNLERİ BULACAK"

KASKF Başkanı Remzi Ay, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün tesisleri, branş sayısı ve sporcu sayısı ile ülkenin en önemli ve en büyük kulüpleri arasında yer aldığını söyledi. Remzi Ay, "Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünü ülkemizin her yerinde örnek olarak göstermekte ve bundan büyük gurur duymaktayım. Selçuklu Belediyesi'nin katkılarıyla her yıl büyüyen kulüpte sporcu sayısı 10 bini aşmıştır. Spor yapan çocuk sayısına aileleri de eklerseniz Selçuklu da spor ailesinin yüz binleri bulacağını göreceksiniz. Bu da yıllardır ulaşmak istediğimiz en büyük hedefimizdi. Spora yatırım yaparak destek olan, bünyesinde Dürdane gibi birçok başarılı sporcu yetişmesine vesile olan başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü yönetimine ve emeği geçen tüm yetkililerine teşekkür ediyorum. Avrupa şampiyonu olarak şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği için Dürdane Altunel'i ve değerli Antrenörü Ali Armağan'ı kutluyorum" diye konuştu.

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi'nin gerçekleştirdiği birçok başarılı yatırımın yanı sıra spora verdiği destekle örnek olan bir kurum olduğunu söyledi. Özer, "Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünden yetişen, katıldığı ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarılı sonuçlar alarak hepimizi gururlandıran Dürdane Altunel'i tebrik ediyorum. Dürdane'nin bu başarılarında emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN BİRİYİZ"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptığı konuşmada, "Bugün bizim için gururlu bir gün. 8 yıldır kulübümüzde spor yapan Dürdane kardeşimizin geçen hafta kazandığı Avrupa Şampiyonluğu hepimizi ziyadesiyle memnun etti. Başarılarının devamını diliyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübü'nün Türkiye'nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi. Selçuklu Belediyesi olarak birçok alanda hizmet üretiyoruz. Bu alanların en başında da belki spor geliyor. Çünkü tesisleşme adına çok önemli yatırımlar yaptık. Bugün Selçuklu Belediyesi suni çim sahalarıyla, spor salonlarıyla, aile yaşam merkezleriyle her yaşta insanın hemen yanı başında ulaşabileceği modern tesislere kavuşmuş durumda. Bununla birlikte Gençlik Sporla beraber Dumlupınar Çim Sahası, Şehit Muharrem Samur'un yenilenmesi gibi şehrimizdeki diğer tesisleri de ayağa kaldırmaya gayret ediyoruz. Buradan Spor Genel Müdürümüze ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Spor dediğimiz zaman her zaman onların desteğini yanımızda hissettik, her türlü konuda bize desteklerini esirgemediler. Tesisleşme ile birlikte başarılarında ortaya çıktığını ifade eden Başkan Altay, bu başarıların daha da artacağını söyledi.

Başkan Altay, "Tesisleşme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda yeni spor salonları, yeni aile yaşam merkezleri kazandıracağız, sporcu sayımızı arttıracağız. Bugün yaz ve kış spor okullarında 10 binin üzerinde çocuğa hizmet veriyoruz ve çocuklarımız evlerinden servisle alınarak, Türkiye'nin en modern tesislerinde spor yaptırılarak yine emanetleri evlerine teslim ediyoruz. Bu çok önemli bir başarı ve her yıl ikiye katlayarak sayımız artıyoruz. İnşallah bu sayılar 100 binleri bulur ve her yaş grubundan insanımız spor yapar. Şu anda içinde bulunduğumuz aile yaşam merkezi gibi 9 merkezimiz var. Buralarda da her yaş grubundan kadın ve erkek vatandaşlarımız hizmet alıyorlar. Büyükşehir yasası ile birlikte ilçemize bağlanan beldelerde de bu yıl ilk kez yaz spor okullarıyla hizmet vermeye başladık. İnanın oradaki çocukların mutluluğu gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi. İlk kez suni çim sahada futbol oynamaya başladılar, judo, karate gibi branşlarda eğitim almaya başladılar. Bu da bizi çok memnun etti, inşallah oradaki hizmetlerimiz aratarak devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dürdane'nin gelecek nesillere örnek olacağını ifade eden Başkan Altay, "Bu kadar tesisin sonunda bazı başarılar ortaya çıkıyor. Hentbol takımımız, basketbol takımımız ve bireysel branşlarda birçok sporcumuz başarılar elde etti. Bunlardan en güzeli de Dürdane kardeşimizin kazandığı madalya. Kendisi 8 yıl önce spor kulübümüzde spora başladı ve Avrupa Şampiyonu olarak karşımızda. İnşallah onun Dünya Şampiyonluklarını, Olimpiyat Şampiyonluklarını da görürüz. En önemlisi Dürdane alttan yetişen nesile örnek teşkil ediyor, hem ahlakıyla hem spor kültürüyle hem de başarılarıyla. İnşallah hem onun mücadele ettiği tekvando da hem de diğer branşlarda daha birçok sporcumuz bireysel anlamda Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kazanacaktır, buna inancımız tam. Selçuklu Belediye Spor Kulübümüzün başkanına, meclis üyesi değerli yöneticilerimize, antrenörlerimize, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten özveriyle bu işleri yürütüyorlar, mesai harcıyorlar. Tekrar Dürdane kardeşimizi tebrik ediyorum. Antrenörü Ali Hocayı tebrik ediyorum ki o da kulübümüze çok uzun zamandır hizmet veren fedakar bir kardeşimiz ve başarılı sporcular yetiştiriyor. İnşallah hep birlikte sahip çıkarak bu manada Türkiye'nin başarılarının artarak devam etmesi gayretindeyiz" şeklinde konuştu.

"HEDEFİM, DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU"

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Milli Sporcu Dürdane Altunel, Spora Selçuklu Belediyespor Kulübünde başladığını ve burada yetiştiğini belirterek, "Bu günlere gelmemde ve bu başarıları elde etmemde başta antrenörüm Ali Armağan olmak üzere kulüp yönetimiz ve Selçuklu Belediye Başkanımızın büyük katkıları var. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, kulübümüze kazandırdığı salonlar ve tesislerle çok sayıda kişinin spor yapmasına imkan sağladı. Destek ve katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Kulüp Başkanımızı A.Ziya Yalçınkaya'ya ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onların desteği ile dünya ve olimpiyat şampiyonu olmak için çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altay, 'Selçuklu Şampiyonluklarla Anılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement