Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik seçim çalışmalarına devam ediyor.

28.01.2014 13:04

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik seçim çalışmalarına devam ediyor.

Aksu'da seçim çalışmalarına esnaf gezisi ile başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Aksu CHP ve Aksu AKP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Çelik'e MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Aksu Belediye Başkan adayı Ramazan Özen ve İl Yönetimi ile partililer eşlik etti.

Aksu Kurşunlu Köyü'nde seçim çalışması sırasında aniden bastıran yağmur nedeniyle Çelik vatandaşlarla boş bir serada bir araya geldi. Elektriklerin de kesilmesi üzerine Çelik konuşmasını cep telefonlarının ışıkları altında yapmak zorunda kaldı.

Konuşmasında Antalya'nın ev sahipliğini yapacağı EXPO 2016 konusunda vatandaşın hiçbir bilgisinin bulunmadığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "8 milyon kişinin geleceği söyleniyor. EXPO'ya ev sahipliği yapacak Aksu bu etkinliği biliyor mu? Bir yerlerin etrafı kapatılıyor, tam anlamıyla vatandaş için bir kapalı kutu haline geldi.EXPO 2016'ya gelen turistin Aksu'ya da gelmesini sağlayacağız" dedi.

2B ile özellikle Aksu yöresinde vatandaşların zor durumda kaldığını vurgulayan Çelik, "2B rayiç bedelini duyan Aksulu vatandaşımız felç oldu. Bunu yapmaya kimin hakkı var? Antalya'nın rantının peşindeler. Vatandaş alamasın, satışa çıkaralım düşüncesini taşıyorlar. 30 Mart seçimlerinden bir ay sonra 28 Nisan'da hazine arazilerini satışa çıkaracaklar. Şimdilik bu konuyu gözden uzak tutmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar Antalya'nın ortak gücünün sergilenemediğini belirten Çelik, "Antalya en fazla vergiyi veren kentlerin başında geliyor ama bu verdiğinin karşılığını alamıyor. Hayatımızda olumlu olarak değişen hiçbir şey yok. İşsizlik deseniz çözülemeyecek sorun haline getirilmiş" diye konuştu.

Aksu'yu Aksulularla birlik de yöneteceklerini belirten MHP Aksu Belediye Başkan adayı Ramazan Özen ise, "Aksu'nun en önemli sorunlarının başında hastanemizin olmaması geliyor. Gecenin bir yarısı çocuklarımız hastalansa, Antalya'ya götürmek zorunda kalıyoruz. Antalya hastanelerinde çocuklarımızın acı içinde kıvranmasını, ümitsizlikle izlemek zorunda kalıyoruz. Biz hastanenin yerini belirlesek, gerekli işlemleri tamamlasak, Sağlık Bakanlığı ben yapamam diyemez. 30 Mart'dan sonra ilk etap da Aksululara evlerinde sağlık hizmeti getireceğiz. Daha sonra da Aksu'muzu hastane ile tanıştıracağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement