Atlama Kulelerindeki Çökme - Son Dakika
Yerel

Atlama Kulelerindeki Çökme

Atlama Kulelerindeki Çökme

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan Türkiye'nin tek atlama kulelerinin pistlerinin çökmesinin ardından polis ekipleri, kulelerin etrafında tedbir amacıyla sabaha kadar bekleyecek.

16.07.2014 01:01

Erzurum'da, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan ülkenin tek atlama kulelerinin pistlerinin çökmesinin ardından polis ekipleri, kulelerin etrafında tedbir amaçlı sabaha kadar bekleyecek.

Palandöken ilçesi Çat karayolundaki Kiremitlik Tepe'de inşa edilen kulelerin pistlerinde meydana gelen çökme nedeniyle, polis ekipleri tarafından yolda araçların bekleme yapmasına izin verilmiyor.

Kulelerin, Harputkapı mevkisindeki giriş ve çıkışlarında bulunan kontrol noktalarında polis ekipleri araç girişlerini de yasakladı.

Polis ekipleri ayrıca, zaman zaman araçla devriye gezerek çökmenin meydana geldiği alanı yakından görmek isteyen vatandaşları anons yaparak uzaklaştırmaya çalışıyor.

Öte yandan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, şehir dışında olan Vali Ahmet Altıparmak'ın akşam saatlerinde çökmenin meydana geldiği alana gelip incelemelerde bulunduğunu belirtti.

Altıparmak'ın konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldığı ve sabah saatlerinde ise yeniden incelemelerde bulunacağı öğrenildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atlama Kulelerindeki Çökme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement