Aü Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Yemek Yarışması'nın Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Aü Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Yemek Yarışması'nın Birincisi Oldu

Aü Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Yemek Yarışması\'nın Birincisi Oldu

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen "3.Uluslararası Yemek Yarışması"nda birinci oldu.

07.10.2013 16:03

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen "3. Uluslararası Yemek Yarışması"nda birinci oldu.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri Mustafa Ülker, Ege Şentürk, Onur Tüfekçioğlu ve Gülcan Baş'tan oluşan ekip "Yılın En İyi Üniversitesi" kategorisinde birinci olarak altın madalya sahibi oldu.

Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği'nin işbirliği ile Odunpazarı Belediyesi Hicri Sezen Parkı'nda düzenlenen yarışmada ayrıca, bireysel olarak yarışan Gülcan Baş, balık yemeği kategorisinde gümüş madalya, Onur Tüfekçioğlu da makarna kategorisinde merit ödülü kazandı.

Yerli ve yabancı toplam 600 şefin katıldığı ve 20 kategoride aşçıların marifetlerini gösterdiği 3. Uluslararası Yemek Yarışması'nda en iyi üniversite kategorisinde birincilik ödülü kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen ekip lideri AÜ Turizm Fakültesi son sınıf öğrencisi Mustafa Ülker, "Bu gibi yarışmalar bize değerli ustalarla bilgi alışverişi sağladığı için kendimizi şanslı görüyoruz. Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı olarak güçlü ve çok güzel bir ekibiz. Ülkemizi uluslararası alanlardaki yarışmalarda da temsil ederek nice başarılar kazanmak istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Yemek Yarışması'nın Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement