Bakanlık Müşavirinden Yavuzer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakanlık Müşavirinden Yavuzer'e Ziyaret

Bakanlık Müşavirinden Yavuzer\'e Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Sabri Caner, Van’ın İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer’i ziyaret etti.

11.12.2015 10:37

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Sabri Caner, Van'ın İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'i ziyaret etti.

Daha önce sırasıyla Isparta ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanı Baş Danışmanı görevlerinden bulunan Vanlı Sabri Caner, şimdilerde ise Milli Eğitim Bakanlığı müşavirlik görevini başarıyla yürütüyor. Mili Eğitim Müdürü görevlerinde bulunduğu süreçlerde oldukça başarılı çalışmalara imza atan Vanlı Sabri Caner, memleketi Van'a akraba ziyaretlerinde bulunduğu gibi, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'i de makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı başarı dileklerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Sabri Caner, "Burası benim memleketim. Doğup büyüdüğüm topraklar. Her ne kadar dışarıda olsak dahi, kalbimiz ve gönlümüz her daim Van'da olmuştur. Van ve Vanlılara nasıl bir faydamız olur diye düşünüyoruz. En belirgin örneği, deprem sürecinde Isparta İl Milli Eğitim Müdürü görevindeyken, yanımıza gelen kardeşlerimize elimizden geldiği kadar faydalı olmaya çalıştık. İnsan daha çok yardımcı olmak ister. Çünkü bu gönülden gelen bir şeydir. Eskiden olduğu gibi şimdide Van ve Vanlılar için ne gerekiyorsa seve seve yapmaya hazırız. Yeter ki, Van ilimiz daha üst seviyelere çıkabilsin" dedi.

Eğitimin çok önemli bir konu olduğunu belirten Caner, "Bir ilin, bir ülkenin ileriyi seviyelere ulaşması için eğitimin çok iyi olması gerekir. Bu anlamda tecrübelerine dayanarak, Van'da oldukça başarılı olduğuna inandığım Sayın Yavuzer ile istişare etme fırsatını bulabildim. Eğitim anlamında, Van ve Vanlılar için bize ne görev düşerse yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ise, "Sayın Caner'e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim için oldukça anlamlı bir ziyaret oldu. Bir hemşehrimizin üst görevlerde görmek ve görev yaptığı her alanda başarısı ile yad edilmişse bizim için örnek alınması gereken bir davranıştır. Başkentte ne zaman bir işimiz düşerse kapısını çalabileceğimiz bir hemşehrimizin olması tabi ki güzel bir durumdur. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Engin fikirlerinden ve yüksek tecrübelerinden faydalanmaya özen göstereceğiz" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakanlık Müşavirinden Yavuzer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement