Başkan Genç Türkiye Şampiyonası'na Katılacak Sporcuyu Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç Türkiye Şampiyonası'na Katılacak Sporcuyu Kabul Etti

Başkan Genç Türkiye Şampiyonası\'na Katılacak Sporcuyu Kabul Etti

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediyesi Güreş Takımı’nın başarılı sporcusu İbrahim Akyiğit, serbest stil branşında önce il sonra da grup şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

08.04.2014 11:54

Antalya'nın Döşemealtı ilçe Belediyesi Güreş Takımı'nın başarılı sporcusu İbrahim Akyiğit, serbest stil branşında önce il sonra da grup şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, minik sporcuyu makamında ağırlayarak tebrik etti.

Odabaşı Köyü'nde Sevinç Fahri Aydın İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi İbrahim Akyiğit küçük yaşına rağmen başarılarına bir yenisini daha ekledi. Döşemealtı Belediyesi'nin lisanslı sporcusu olan 13 yaşındaki Akyiğit, Minikler 11, 12 ve 13 yaş grubunda önce İl Şampiyonu ardından da Grup Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 17 Nisan tarihinde Batman'da gerçekleştirilecek Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Döşemealtı ve Antalya'yı temsil edecek olan Akyiğit aynı zamanda yağlı güreş müsabakalarında da boy gösteriyor.

Minik sporcuyu kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Turgay Genç, "Türkiye Şampiyonası'nda da kendisinden altın madalya bekliyoruz. Yerel yöneticiler olarak spordan, sanata her alanda başarılı olan sporcularımızı destekleme noktasında kararlıyız" dedi. Başkan Genç, minik sporcu İbrahim Akyiğit'in babası Mustafa Akyiğit'i ve Döşemealtı Belediyesi Güreş Kulübü'nün başarılı Antrenörü Mustafa Kara ve Ata sporu güreşe destek veren iş adamı Özgür Hekimoğlu'na da teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç Türkiye Şampiyonası'na Katılacak Sporcuyu Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement