Başkan Özkan'a Stk Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkan'a Stk Desteği

Başkan Özkan\'a Stk Desteği

Kütahya’nın Simav ilçesinde görev yapan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ünlü İslam alimi Simavlı Abdullah-i İlahi’nin hayatı, ilim ve tasavvuf anlayışının anlatıldığı panele öncülük ve ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ı makamında ziyaret ederek katkı ve desteklerinden dolayı plaketle ödüllendirdi.

20.06.2014 19:13

Kütahya'nın Simav ilçesinde görev yapan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ünlü İslam alimi Simavlı Abdullah-i İlahi'nin hayatı, ilim ve tasavvuf anlayışının anlatıldığı panele öncülük ve ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı makamında ziyaret ederek katkı ve desteklerinden dolayı plaketle ödüllendirdi.

Ziyarette hazır bulunan "Abdullah-i Simav'i Derneği", "Simav İmam Hatip Mezunları Derneği", "İlme ve Hayra Hizmet Vakfı", "Sıpayam Öğrenci Yurdu", "Tatlısu Öğrenci Yurdu ile "Fatih Vakfı Öğrenci Yurdu" yöneticileri Başkan Özkan'a hem teşekkür etti, hem de günün anısına plaket takdim ederek onurlandırdı.

Başkan Özkan oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Simav'a katkı sağlayan tüm oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olacaklarını bildirdi.

Başkan Özkan, "Ünlü İslam Alimi Simavlı Abdullah-i İlahi'nin hayatı, ilmi ve tasavvuf anlayışının ele alındığı panelin düzenlenmesinde asıl emeğin ilçede görev yapan sivil toplum kuruluşlarından geldiğini ve teşekkürü onların hak ettiğini bildirdi.

Simavlı İslam Alimi Abdullah-ı İlahi'nin hayatının anlatıldığı paneli izlemekten büyük bir haz duyduğunu ifade eden Başkan Özkan, "Simavlı olmaktan onur ve gurur duydum. Ecdadımızın geçmişte yaptıklarıyla gururlanmamak elde değil. Bize düşen görev ecdadımızın yolundan gitmek. Onların eserlerine sahip çıkmak. Bu yüzden böylesine önemli bir panelin düzenlenmesinde belediyemize her türlü olanağı sunan sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerini makamımda ağırlamaktan ve onlardan böyle anlamlı bir plaket almaktan çok büyük mutluluk duyduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Ayrıca Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen paneli kusursuz bir şekilde organize eden ve yöneten Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kemikli başta olmak üzere konuşmacı olarak katılan Bursa İlahiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kara, Uşak İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Okutan, Bursa İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülrezzak Tek, Kütahya İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Selami Erdoğan ile Kütahya İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdullah Çakır'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkan'a Stk Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement