Başkan Ürgüp, Sivaslı Hanımlarla Birlik Çayında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp, Sivaslı Hanımlarla Birlik Çayında Buluştu

Başkan Ürgüp, Sivaslı Hanımlarla Birlik Çayında Buluştu

Sivaslı hanımlar Büyük Birlik Partisi Hanımlar Komisyonu tarafından organize edilen birlik çayında buluştu.

12.01.2014 12:19

Sivaslı hanımlar Büyük Birlik Partisi Hanımlar Komisyonu tarafından organize edilen birlik çayında buluştu.

Sivas Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ndeki programa Sivaslı bayanlar yoğun ilgi gösterirken Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp, BBP kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, BBP İl Başkanı Mahir Arı, BBP Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve BBP Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Güven ile il protokolü eşleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programın başlangıcında yarın idrak edilecek Mevlid Kandili münasebetiyle Muhammed Alperen Karaaslan tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp burada yaptığı konuşmada, Fidan Yazıcıoğlu olmak üzere programa katılan tüm hanımlara ve binin üzerindeki katılımcıya böyle bir program hazırlayan BBP kadın kollarına

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp ise; "Biz hanımefendiler atalarımızın dünya adına beklentisiz olma duygusunu fıtratımızdan gelen şefkat pırıltılarından edindiğimiz lütufla her dönem yaşamayı ve yaşatmayı bilmiş; ömrümüzü, neslimizi ve milletimizi, bu fedakarlıklarımızın gölgesinde korumuş ve muhafaza etmiş sessiz fakat yüreği inanç ekseninde samimiyet dolu insanlar olmayı başarmış kahramanlarız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sivas Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi gösteri sundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp, Sivaslı Hanımlarla Birlik Çayında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement