Başkan Yaralı'dan Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaralı'dan Vali Bektaş'a Ziyaret

Başkan Yaralı\'dan Vali Bektaş\'a Ziyaret

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa’da bir süre önce göreve başlayan Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

04.08.2014 14:36

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa'da bir süre önce göreve başlayan Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yaralı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Recep Çımat, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve Belediye Meclisi üyeleri Fahrettin Ayçiçek ve Burhan Tezcan ile Vali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Yaralı, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı ilçesi hakkında Vali Bektaş'a bilgi verdi. Saruhanlı'da Belediye Başkanlığı görevine halkın teveccühü ile üçüncü kez seçildiğini ifade eden Yaralı, ilçesine en iyi hizmeti verebilmek için gayret ettiğini kaydetti.

Vali Bektaş ise konuşmasında şunları kaydetti; "İnşallah hep birlikte, işbirliği içerisinde Manisa'ya hizmet edeceğiz. Biz de bütün imkanlarımızla Manisalıların hizmetindeyiz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Manisa'ya hizmet ederken el birliğiyle hareket etmemiz şart. Manisamızı hep birlikte kalkındıracağız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaralı'dan Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement