Batman'da Köydes Programı Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Batman'da Köydes Programı Masaya Yatırıldı

Batman\'da Köydes Programı Masaya Yatırıldı

Batman'da Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) 2012 programı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Encümen Salonu'nda yapılan toplantıyla masaya yatırıldı.

27.04.2012 14:39

Batman'da Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) 2012 programı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Encümen Salonu'nda yapılan toplantıyla masaya yatırıldı.

Batman Valisi Ahmet Turhan'ın başkanlık ettiği toplantıda, Batman merkez ve ilçe köylerine yapılacak olan yatırımlar karara bağlanırken, yaz aylarının aşırı sıcak geçtiği bölgede susuzluk yaşanmaması için bu sezon köylerin mercek altına alınacağı belirtildi. Susuz köyün kalmaması için talimat veren Vali Ahmet Turhan, Özel İdare Genel Sekreterliği şube müdürlerine, yapılan çalışmalarda açılacak her kuyunun PH değerine kadar tüm detayları bilmek istediğini söyledi. Suyun önemine değinen Vali Turhan, içme

suyunun insan hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, köylerde sadece köy sakinlerinin değil, hayvancılığın geçim kaynağı olması nedeniyle hayvanların da su ihtiyacına çözüm bulunması talimatını verdi.

KÖYDES toplantısına Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, İl Özel İdare Genel Sekreteri H. Yusuf Karatoprak, Beşiri Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Kozluk Kaymakamı Emrah Yılmaz, Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Hasankeyf Kaymakamı Cevat Uyanık, Gercüş Kaymakamı Halit Mengi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şefik Anık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Akın, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçı ve özel idare şube müdürleri katıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman'da Köydes Programı Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement