Belediye Başkanı Dinar'dan Derneklere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Dinar'dan Derneklere Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanı Dinar\'dan Derneklere Teşekkür Ziyareti

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilen Eş Başkan Metin Dinar, seçim sürecinde yoğun desteklerde bulunan gurbetteki Kulp derneklerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

25.04.2014 13:39

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilen Eş Başkan Metin Dinar, seçim sürecinde yoğun desteklerde bulunan gurbetteki Kulp derneklerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

İlk ziyaretini Ankara'da bulunan Kulplular Derneği'ne yapan Dinar, vatandaşlarla bir araya geldi. Ankara ziyaretinin ardından İstanbul'a geçen Dinar, burada bulunan Kulp dernekleri ile görüştü. İstanbul'da Kulp-Der ve Pasur-Der'i ziyaret eden Dinar, derneklerin yöneticileri ve gurbetteki Kulplular ile görüşüp verdikleri desteklere teşekkür etti. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Dinar, "Derneklerimiz ile verimli görüşmeler geçirdik. Gurbetteki hemşehrilerimizle hasret giderdik diyebiliriz. Kendilerine seçim sürecindeki destek ve katılımları için de teşekkür ettik, buradan tekrardan çok teşekkür ediyoruz. Zira metropollerde yaşayan Pasurluların bu süreçte önemli destekleri oldu" dedi.

Derneklere ve gurbetteki Kulplulara belediyenin durumu hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunduğunu, şeffaf belediyecilik anlayışında son derece hassas davrandıklarını belirten Dinar, "Şeffaf belediyecilik anlayışımız konusunda oldukça özenli ve hassas davranıyoruz. Bu yüzden belediyede neler oluyor; ne kadar ödenek geliyor, giderlerimiz neler, bunların hepsi kamuoyunun bilgisi dahilinde, onun denetiminde. Belediyemizin şeffaflığı herkes tarafından, her noktadan görülebilir" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Dinar'dan Derneklere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement