Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Bayar'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

10.10.2013 17:30

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Bayar'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk yaptığı açıklamada, "Bugünkü gazetede yazılan yazılar için gerçekten çok üzgünüm. Çünkü Kilimlispor benim gerçekten sevdiğim bir takım Zonguldak takımları içerisinde. Selahattin Hoca'da sevdiğim bir hoca. Ortada bir yanlış anlaşılma var. En çok beni üzen zaten o. Bizim Özkan Hocayla maç öncesi ısınmada bir olay gerçekleşti. Aramızda bir hasret giderdik, öpüştük ağbi nasılsın gibilerinden. Sen ne yapıyorsun dedim, yardımcılık yapıyorum ben dedi. Bende dedim ki, senin gibi adam yardımcılık mı yapar dedim, onura etmek açısından. Ben Selahattin Hoca'nın adını zaten ağzıma almadım. Böyle bir şeyi duyunca o kadar üzüldü ki anlatamam. Özkan ağbimle o kadar aramızdaki samimiyete karşı. O belki maç içerisinde motivasyon olsun diye öyle bir şeye gereksinim duydu ama hiç gerek yoktu. Selahattin benim kardeşimdir. Ben onunla hiçbir problemim olamaz. Ben zaten isterim ki, gençler Zonguldak'ta antrenörlük yapsın, Zonguldak'a hizmet etsin. Selahattin ben belgesine de sahibim, her şeyine de sahibim. Ben C lisanslıyım diye bu hocalığı yapıyoruz anlamına gelmez. Ben zaten işime bakıyorum. Özelliklede bizim yaptırırımız kimseyi ilgilendirmez. Ben zaten C lisanslıyım ama takımda antrenörlük sözleşmesi yaptım, teknik direktörlük sözleşmesi yapmadım. Selahattin Hoca demiş ki, Özkan Hoca'da ağbim gibidir, Hayri Hoca'da ağbim gibidir. Bizde ağbi kardeş gibiyiz Ahmet'le ya da Fehmi ağbilerle bizim aramızda da sıkıntı yok. Ben sadece bu konuya çok üzüldüm. Bu konun böyle anlaşılmasına çok üzüldüm. İsterdim ki, böyle bir şey duyduğu zaman ağbi sen benim için böyle bir şey demişsin diye keşke Selahattin söyleseydi. Ama büyütülecekte fazla bir şey yok. Yanlış anlama olduğu için çok üzgünüm bu konuda. Bu konuda Selahattin'de kırıldıysa kendisinden de özür diliyorum. Ben zaten Özkan ağbiyle aramızdaki samimiyetliği onura etmek için böyle bir şey söyledim. Yine de çok üzüldüm yanlış anlaşıldığım içim. Demek ki, herkesi kendim gibi bilmemem lazımmış. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyimiz yok. Artık bizim önümüzde Çayırova müsabakası var. Bizim işimiz zaten antrenörlükse antrenörlüğümü yapıyorum zaten. Çayırova müsabakasını düşünüyoruz. İnşallah bu içerde oynadığımız müsabakayı lehimize çevirip bayrama moralli girmek istiyoruz ve üst sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. İnşallah Allah'ta yüzümüzü güldürür diyorum" dedi.

Ayrıca sakatlanan Rıdvan'la ve seyircilerle de ilgili olarak açıklamada bulunan Öztürk, "Rıdvan'a burada ameliyat demişlerdi. Rıdvan İstanbul'a gitti orada tedavisini başka doktorlar baktı. Onunla ilgili ameliyata gerek olmadığını, kendi kendine kaynayacağını söylediler. 6 haftalık bir sürede inşallah iç antrenmanlara başlayacağını söylediler. Oda bizim için sevindirici bir olaydı. Onun adına da sevindik. İnşallah aramıza dönecek. Daha da mutlu olacağız. Ligler başladı. Hiçbir takım hedefsiz değil. Bu hedeflerimizin içerisinde bizimde hedefe koşmakla beraber seyircimizindi bizi desteklemesi var. Geçen seneki dönemlerde, daha önce hocalık yaptığım zamanlardaki seyirci potansiyelinin aşırısını göremiyoruz ama bu başarı ile beraber gelecektir. Bu hep böyle olmuştur zaten. İnşallah da seyircimizi de çekip özellikle bu müsabakada seyircimizi bekliyoruz. Onlarında desteğiyle beraber Çayırova'yı da buradan puansız yollayıp bizde yolumuza devam etmek istiyoruz. Seyircimiz her zaman desteğini bizden esirgemiyor ama biz onları daha fazla istiyoruz burada. Daha fazla gönül birliği olsun. Bu bir ekip işidir. Bizim ekibimize seyircimizde dahil olsun. Biz başarıyı onlarla beraber göğüslemek istiyoruz. Onları da bekliyoruz müsabakaya" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement