Kütahya'da İlk Kez 'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da İlk Kez 'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' Programı Yapıldı

Kütahya\'da İlk Kez \'Çanakkale Bir Hilal Uğruna\' Programı Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı için hazırlanan 'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' adlı program Kütahya'da gerçekleştirildi.

10.02.2015 09:40  Güncelleme: 16:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Türkiye genelinde ilk olarak Kütahya'da düzenlenen, Çanakkale Zaferinin 100. yılını anmak ve Çanakkale ruhunu daha fazla hissettirmek için 'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' adlı programı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Program Sanatçı ve Sunucu Serdar Tuncer tarafından Yaşanmış hikayeler ve Çanakkale Şiirleri ile Cihan Yıldız'ın seslendirdiği Çanakkale Türküleri dinletisi ile devam etti. Anma Programı kapsamında Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen 'Fotoğraf Sergisi' ve 'Çanakkale Savaşı Müzesi' Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından gezildi.

Programa Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da İlk Kez 'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement