Çanakkale Şehitleri Hayrına Avcılardan 'Tavşanlı Pilav' - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Şehitleri Hayrına Avcılardan 'Tavşanlı Pilav'

Çanakkale Şehitleri Hayrına Avcılardan \'Tavşanlı Pilav\'

Balıkesir'in Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, lokal binasında 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98.yılı nedeniyle ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu.

18.03.2013 12:01

Balıkesir'in Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, lokal binasında 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı nedeniyle ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu. Katılanlara tavşanlı pilav ikram etti.

Çanakkale Şehitleri'nin anısına düzenlenen etkinliğe, Balıkesir Milletvekilleri A. Nedret Akova, Namık Havutça, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Edremit'te Merkezi bulunan diğer parti temsilcileri ile bir çok sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yanı sıra, Körfez bölgesindeki tüm Avcı Kulüplerinin yetkilileri ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Coşkun Taşkın, "Çanakkale'de bir asır önce 253 bin kahraman Türk genci, torunlarının özgürce vatan topraklarında yaşaması için canlarını seve seve bu vatan için feda etti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Edremit avcıları olarak dedelerimize minnettarız. Şehit olan dedelerimizin ve derneğimizde vefat eden üyelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik. Hepsinden Allah razı olsun. Dedelerimizin anısını yaşatmak için ne yapsak azdır. Kuvay-ı Milliye'nin beşiği olan Edremit'te bu tip etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak katılan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, körfezimizdeki avcılar kulübü yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan misafirler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen yetkililere teşekkür ederek bu tip faaliyetlerin daha sık yapılmasını istediler. Etkinlikte 6 tava tavşanlı bulgur pilavı pişirilerek bin 500 kişiye tavşanlı bulgur pilavı ile ayran ikramı yapıldı.

Ayrıca, pilav ikramı yanı sıra

organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve pilav için tavşan getiren üyelere, dernek yönetimi tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi. (BT)

18.03.2013 11: 40: 53

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Şehitleri Hayrına Avcılardan 'Tavşanlı Pilav' - Son Dakika


Advertisement