Çankaya İlçe Müftülüğünden Çocuklar İçin İftar - Son Dakika
Yerel

Çankaya İlçe Müftülüğünden Çocuklar İçin İftar

Çankaya İlçe Müftülüğünden Çocuklar İçin İftar

Çankaya İlçe Müftülüğü çocuklara iftar verdi.

27.07.2013 22:17

Çankaya İlçe Müftülüğü çocuklara iftar verdi.

Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nin bahçesinde verilen iftara Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in eşi Hatice Kübra Görmez, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Ali Erbaş, eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfi Doğan, Çankaya İl Müftüsü Hamdi Gevher ile çocuklar ve aileleri katıldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz,  herkesin çocukluğundaki bayramları ve ramazanları hatırladığını dile getirerek, 20 yıl sonra bu şenliğe katılan çocukların, "Ah eski ramazanlar" derken bugünü hatırlayacağını ifade etti.

Yılmaz, "Çocukların gönül dünyalarında böyle derinlik ve iz bırakan şenliklerin, çok anlamlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Eski Diyanet İşleri Başkanı Doğan ise herkesin ramazanını kutlayarak İslamiyet'te çocukların insana Allah'ın emaneti olduğunu söyledi.

Çankaya İlçe Müftüsü Gevher de Türkiye'nin üzerinde oyun oynandığını belirterek, bu oyunlara gençlerin alet edildiğini, bu nedenle onlarla daha çok ilgilenilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gevher, Çankaya'daki yaklaşık 90 Kur'an kursunda 4 binin üzerinde öğrencinin bulunduğunu ifade etti.

İftarın ardından çocuklara oyuncak dağıtıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankaya İlçe Müftülüğünden Çocuklar İçin İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement