Çivi Satarak Büyük Bir Şirket Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

Çivi Satarak Büyük Bir Şirket Sahibi Oldu

Çivi Satarak Büyük Bir Şirket Sahibi Oldu

Fethiye'de inşaatçılara çivi satarak ticarete başlayan İş Kadını Aysel Göksu, devamlı değişik yatırımlar gerçekleştirip, büyük bir mağazanın sahibi oldu.

04.12.2012 13:25  Güncelleme: 13:26

Fethiye'de yaklaşık 40 yıl önce sadece inşaatçılara çivi satarak ticarete başlayan İş Kadını Aysel Göksu, devamlı değişik yatırımlar gerçekleştirip, büyük bir mağazanın sahibi oldu.

40 yıl boyunca yaptığı işte sistemli bir büyüme gerçekleştiren Aysel Göksu, kurduğu aile şirketi ile dünya standartlarında bir yapı marketini Fethiye'ye kazandırdı. Ev, bahçe, elektrik gereçleri, mobilya ve inşaat malzemelerinden oluşan Homeprof Göksular Yapı Marketi'nin açılışında Fethiye Belediyesi Mehteran Ekibi ile Fedans Halk Oyunları ekibi'nin gösterileri ilgiyle izlendi.

Açılışını Fethiye Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın eşi Nesrim Saatcı ile Göksular Yapı Market Ltd. Ştl. Yönetim Kurulu Başkanları Aysel Göksu, Ali Göksü ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi duada da bulunulurken, açılışı Fethiye Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile Birlikte Fethiye Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Golt Master Yönetim Kurulu üyesi Sibel Bora ve Göksular Yapı Market Sahibi Aysel ve Ali Göksü çifti alkışlar arasında yaptılar.

Homeprof Genel Müdürü Cengiz Kalemci, bu mağazanın 2013 yılının ikinci çeyreğinde ikinci mağaza ve yeni şubeleri ile bir zincir ağı haline getirileceğini, Türkiye'de henüz çok fazla olmayan yapı marketlerin kısa sürede giderek artacağını söyledi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan da Fethiye ve Türkiye'nin genel ticaret sorununun markalaşamamak olduğunu belirterek, "Bu sorun markalaşmaya dönüştükçe Ticaret girdileri artacaktır. 40 yıl önce inşaat çivisi satarak bu işe başlayan Aysel Göksu hanımefendinin bu gün Dünya standartlarında bir yapı marketini Fethiye'de açmasından kıvanç duyuyorum" dedi.

Göksular Yapı Market Sahipleri Aysel ve Ali Göksu çifti ile Yıldıray ve Yıldırım Göksu kardeşler kısa birer konuşma yaparak Hedeflerinin bu mağaza zincirini genişletmek olduğunu söylediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çivi Satarak Büyük Bir Şirket Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement