Davul ve Zurnalarıyla Demokrasi Nöbetine Katıldılar - Son Dakika
Yerel

Davul ve Zurnalarıyla Demokrasi Nöbetine Katıldılar

Davul ve Zurnalarıyla Demokrasi Nöbetine Katıldılar

81 İl davulcular aşireti üyeleri, davul ve zurnalarıyla demokrasi nöbetine destek verdi.

29.07.2016 11:37

81 İl davulcular aşireti üyeleri, davul ve zurnalarıyla demokrasi nöbetine destek verdi. Davul ve zurnacılar, Türkiye'm Şarkısıyla meydandakileri coşturdu.

15 Temmuzda FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi sonrası tutulan demokrasi nöbeti, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda 14. günün de devam ediyor. Demokrasi nöbetine gelen 81 İl Davulcu Aşiretler Derneği Başkanı Mahmut karalar ve dernek üyeleri de alana gelerek, darbe girişimine destek verdi. 81 İl Davulcu Aşiretler Derneği Genel Başkanı Mahmut Karalar, ülkede yapılmak istenilen darbe girişimini şiddetle kınadığını belirterek, "Yapılmak istenilen darbeyi kınıyorum. 13 gündür Gaziantep, Hatay, Kilis, Kahramanmaraş olmak üzere 5 il ve 11 ilçe başkanlarımızla demokrasi nöbeti tutuyoruz. Bu vatan için canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Bu vatan bizim, bu ülke hepimizindir. Akacak bir damla kanımız kalsa bile bu vatana feda olsun" diye konuştu.

Davul ve zurnacılar, çaldıkları Türkiye'm şarkısı ile darbe girişimine tepki gösterirken, alandakileri coşturdu. Davul ve zurnacılar, alanda çalınan kahramanlık türkülerine de eşlik etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Davul ve Zurnalarıyla Demokrasi Nöbetine Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement