Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Adana'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Adana'da Açıklaması

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Adana\'da Açıklaması

"Türkiye, dünya ile rekabet etme gücünü daha da pekiştirmiş bir ülke olarak rekabette yerini almak durumundadır"

01.03.2014 18:13

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, " Türkiye, dünya ile rekabet etme gücünü daha da pekiştirmiş bir ülke olarak rekabette yerini almak durumundadır" dedi.

Uysal, Adana'nın Ceyhan ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinde adaylarına hizmet yolunda başarı diledi.

Yerel seçimler öncesi Anadolu'nun her köşesini gezerek vatandaşla kucaklaştığını belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Sevdamız 'Türkiye, millet, hizmet' diyerek, hizmetin adı olmuş, adresi olmuş, bu milletin önceliklerini kendi önceliklerden ayrı tutan bir genel başkan olarak hizmet etmeye hazırım. Türkiye, büyük bir ülke. Bulunduğumuz coğrafyada bin yıldır varlığımızı sürdürüyoruz. Zaman zaman bedhahlar tarafından varlık mücadelemiz sorgulanmaya çalışılmaktadır. Biz, bütün önceliklerimizi bırakarak, milletin önceliklerini esas alarak bu yollarda yürüyoruz. Bütün meselemiz, siyaset yaparken ve bu ülkeyi yönetmeye talip olurken, ülkenin sahip olduğu değerleri, milletimizin geleceğini kuşatacak irade haline dönüştürmektir."

Millet uğruna yapılacak hizmetlere anahtar olmanın yolunun Demokrat Parti'den geçtiğini savunan Uysal, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin hassas bir gündemi var. Uluslararası anlamda bölgede yaşanan olaylar, mazlumlara öncülük etmiş, örnek mücadele vermiş bir millet olarak Türkiye'yi yaralamıştır. Türkiye, dünya ile rekabet etme gücünü daha da pekiştirmiş bir ülke olarak rekabette yerini almak durumundadır. Türkiye, insanlarımızı doğduğu yerlerde doyurabileceği makro politikaya sahip olmak durumundadır. Gelin, bu ülkede yaşayan milletimin gücünü ortaya çıkaralım. Türkiye'deki bu siyaset, üzerine düşen görevi yapacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan siyasi partiler, hallerinden memnundur. Onlar esnafımızın, çiftçimizin dertlerini unutarak, kendi menfaatlerini düşünmektedir. Kendi çocuklarının geleceğini teminat altına almaktadırlar."

Uysal, konuşmasının ardından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın Sezer, İl Başkanı Fatih Köylü ve ilçe yöneticileriyle seçim bürosunun açılışını yaptı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Adana'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement