Demre'de 10 Nisan Polis Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Demre'de 10 Nisan Polis Günü Törenle Kutlandı

Demre\'de 10 Nisan Polis Günü Törenle Kutlandı

Antalya'nın Demre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

10.04.2014 12:06

Antalya'nın Demre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, polisler, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım yaptı. Yalım, Emniyet Teşkilatı'nın 169'uncu yılını kutlamanın gururu ve kıvancını yaşadıklarını belirterek, "Emniyet teşkilatı olarak, toplumda huzur ve güveni sağlama birinci vazifemiz. Sene boyunca düzenlediğimiz projeler ile öğrenci ve öğretmenlere trafik ve güvenlik konularında bilgiler verdik. Bizler emniyet teşkilatı olarak devletimizin sevgi ve şefkatini halkımıza yansıtmaya çalıştık. Bu konuda polisin toplum huzur ve güvenliğini sağlayabilmesi için, vatandaşlarımızın polis ile işbirliği içerisinde olması gerekmektedir" dedi.

Yalım'ın konuşmasının ardından ilçe okullarında şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan ve Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün tarafından çeşitli hediyeler verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de 10 Nisan Polis Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement