Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, meslektaşı olan Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayram Açan’ı makamında ziyaret etti.

27.02.2015 17:47

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, meslektaşı olan Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayram Açan'ı makamında ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına Mardin ve ilçelerinde devam eden AK Parti Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş, Midyat AK Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu makamlarında ziyaret ettikten sonra aynı zamanda meslektaşı olan Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayram Açan'la buluştu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Dr. Özkan, siyasete çıkar amaçlı girmediğini söyledi. Elinden geldiği kadar Mardin için çalışacağını belirten Dr. Özkan, "Güneydoğu'nun kanayan yarası için milli birlik ve beraberlik projesi, yani çözüm sürecinin devamı için anaların ağlamaması için çalışacağız. Liderimiz ve kurucumuz Recep Tayip Erdoğan ile şu anki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu sayesinde çözüm süreci istenen yere gelir. Biz Türkiye'nin partisi olmayı düşünüyoruz. Doğu ve Güneydoğu'da kanın akmasını artık istemiyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bunda da başarı sağlıyoruz. Ama dış mihraklar, vandallar aramıza nifak sokuyorlar. Terörü tetiklemeye çalışıyorlar. Bunun haricinde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakan sayesinde paralel örgüt ile de elimizden geldiği kadar mücadelemizi yaptık. Cumhurbaşkanın dediği gibi onların inlerine girdik. Orada da başarı sağlıyoruz. Sonuç olarak 2023 hedeflerine ulaşmak için gençlerimize ve torunlarımıza güzel bir ülke bırakmak için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Başka çaremiz yoktur. Durmadan, duraksamadan el birliği ile gönül birliği ile çalışacağız" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Nihat Özkan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement