Dr. Özen, "Evet" Gelik'te Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dr. Özen, "Evet" Gelik'te Vatandaşlarla Buluştu

Dr. Özen, "Evet" Gelik\'te Vatandaşlarla Buluştu

"Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası saha çalışması kapsamında Zonguldak’ta temaslarda bulunan TBMM Stratejisti ve önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen ve beraberindeki heyet Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’i makamında ziyaret etti.

09.02.2017 10:56

"Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası saha çalışması kapsamında Zonguldak'ta temaslarda bulunan TBMM Stratejisti ve önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen ve beraberindeki heyet Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'i makamında ziyaret etti.

Belediye Meclis üyelerinin Gelikspor yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette, Cumhurbaşkanı Sisteminin, Yeni Türkiye'nin yerel yönetimler üzerindeki olumlu etkileri değerlendirildi. Dr. Hasan Özgür Özen yaptığı açıklamalarda Yeni Türkiye'de hızlı karar alan, hızlı icraat ve reformlar yapan etkin bir yönetim modeli oluşturulacağını belirtti. Dr. Özen bu şekilde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan gelişmelere ayak uyduran ve kurumlar ve belediyelerin hızlı, etkin çalışmalarını sağlayan sistemin oluşacağını ve bu sistemin Türkiye'yi ve şehirleri gelecek günlere daha güçlü bir şekilde taşıyacağını söyledi.

Başkan Sezgin ise Dr Özen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Gelik'te yaşayan vatandaşların Cumhurbaşkanlığı sistemini hakkında bilgilendirmeye başladıklarını ve vatandaşların Türkiye'yi daha güçlü bir şekilde yarınlara taşıyacak sistemin kabul edilmesi için "evet" diyeceklerini düşündüğü belirtti. Ardından Dr. Özen ve beraberindeki heyet Ak Parti Gelik Belde ve Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle istişarelerde bulunan Dr. Özen "Yeni Türkiye için Evet" demenin önemini anlattı.

Partililerle birlikte vatandaşların referandum süreci hakkındaki görüşlerini dinleyen Dr. Özen, herkesin oyuna saygı duyulması gerektiğini belirterek "Evet" demenin ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin kazanımlarını anlatmaya sonuna kadar devam edeceklerini belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Özen, 'Evet' Gelik'te Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement