Düzce'de Eğitime Anlamlı Yatırım - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Eğitime Anlamlı Yatırım

Düzce\'de Eğitime Anlamlı Yatırım

Düzce'de geçtiğimiz yıllarda Çamköy ilköğretim okulu ek bina ile annesinin adını yaşatan hayırsever Nursel Demirel, bu kez de Yeni Taşköprü'de eğitime yatırım yapacak.

14.05.2013 11:22

Düzce'de geçtiğimiz yıllarda Çamköy ilköğretim okulu ek bina ile annesinin adını yaşatan hayırsever Nursel Demirel, bu kez de Yeni Taşköprü'de eğitime yatırım yapacak. Düzceli hayırsever Nursel Demirel Taşköprü Köyünde 6 derslikli ek bina yapımını için 400 bin TL yardımda bulundu.

İstanbul'da yaşayan Düzce hayırsever Nursel Demirel Vali Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Vali Adnan Yılmaz, Nursel Demirel'in Merkez Taşköprü ilkokulunda 6 derslikli ek bina inşaatı için yapılması için 400 TL katkıda bulunduğuna dikkat çekerek "Düzce halkı adına kendisine gönülden Yeni Taşköprü halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsın diyoruz. Hayırda yarışıyorsunuz, örnek bir harekette bulunuyorsunuz, sonsuz teşekkürler ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Nursel Demirel, eğitime çok önem verdiğinin altını çizerek "Murat Batur'a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum o almazsa ben bu işleri yapamazdım. Eğitim benim için çok önemli. Bu paraya başka yerlere de verebilirdim. Ama ben eğitime katkıda bulunmayı arzu ettim, birde memleketime olsun istedim. İstanbul'da çok var yapılacak yerler ama ben Düzce'yi tercih ettim. Allah'ta nasip ettiği inşallah tamamına erdirir beraber açılışında bulunuruz" diyerek duygularını dile getirdi.

Hayırseverlerin katkıları ile eğitimin iyi noktaya geleceğini vurgulayan Vali Yılmaz, "Düzce'de göreve başladığımızda Düzce'yi marka kent yapacağız eğitimde de hak ettiği seviyeye ulaştıracağız demiştik. Bu bizim hayalimizdi, idealimizdi, vizyonumuzdu. Zaten vizyonunuz olmazsa hiçbir yere varamazsınız. Sizlerin gayretleri ile hayırsever vatandaşlarımızın gönüllerinden kopan bu güzel katkılarla eğitimimiz elbette eğitim camiasının fedakar çalışmaları ile istenen seviyeye gelecektir. Yani SBS'de 41'lerden daha güzel yerlere gelsin. 65. sıradan Türkiye'de daha iyi yerlere gelecektir. Hele de bu hayırseverlikte bu yarışta hanımefendilerin öncü olması çok önemli. Benim bulunduğum ortamda ilk bayan Nursel Demirel, beylerden de ilk Hamit Şerifoğlu" dedi.

Nursel Demirel'den övgü ile bahseden Yılmaz "İşte vatanseverlik, memleket severlik budur. Kadirşinaslık budur. Eğitimde, hayırda yarışan muhterem hanım efendiye eğitime yüzde 100 destek verdiği için Düzce halkı adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Konuşmalarından ardından Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Nursel Demirel protokol imzaladı. Daha sonra da günün anısına şeref defteri imzalandı.

(AY)

14.05.2013 11: 09: 17

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Eğitime Anlamlı Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement