Edremit'teki 6 Belediye Başkanı'nın Önemli Başarısı - Son Dakika
Yerel

Edremit'teki 6 Belediye Başkanı'nın Önemli Başarısı

Edremit\'teki 6 Belediye Başkanı\'nın Önemli Başarısı

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde kurulan ve Edremit Kaymakamlığı himayesinde hizmetini sürdürerek, Balıkesir Körfez Havaalanı ismini aldıktan sonra, Edremit Belediyesi'nin açtığı isim değişikliği davasının kazanılmasıyla birlikte geçtiğimiz gün...

14.05.2012 18:01

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde kurulan ve Edremit Kaymakamlığı himayesinde hizmetini sürdürerek, Balıkesir Körfez Havaalanı ismini aldıktan sonra, Edremit Belediyesi'nin açtığı isim değişikliği davasının kazanılmasıyla birlikte geçtiğimiz gün ismi "Edremit Körfezi Havaalanı" olarak değiştirilen havaalanı ile ilgi Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, 5 belde belediye başkanının da katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, havaalanının isim değişikliği ile ilgili isim davasının yargıda kazanılmasının ardından, davanın kazanımında büyük destek veren Edremit'e bağlı Kadıköy, Akçay, Zeytinli, Güre ve Altınoluk Belediyelerini de unutmadı. Başkan Tuncay Kılıç, havaalanının isim davası sürecinde 5 belde belediyesinin başkanlarından açık destek gördüğünü ifade etti. Gördüğü desteklerden dolayı belediye başkanlarına vefa borcu olduğunu bildiren başkan Tuncay Kılıç, makam odasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Akçay belediye Başkan Vekili Hüseyin Sapaz, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka ve Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'ın da katıldığı basın toplantısında konuşan başkan Tuncay Kılıç, "Açtığımız haklı isim davasını sizlerin büyük destekleriyle kazandık ve tabela da havaalanına takıldı. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Edremit Körfezi'ndeki bir çok belediye başkanının da havaalanının Edremit Körfezi Havaalanı ismine layık olduğuna dair söylemlerde bulunduklarını belirten Edremit'in belde belediye başkanları, isim değişikliği davasının hakkaniyetli bir şekilde sonuçlandığını açıkladı. 6 belediye başkanı, beldelerin kapatılması konusunda fikir alışverişinde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, konunun Edremit olması halinde, siyaset gözetmeksizin belediyelerin birlik ve dayanışma içerisinde olmasından dolayı mutlu olduğunu bildirdi. Belediye başkanları, toplantı sonunda Edremit belediyesi önünde basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(SŞ)

14.05.2012 17: 41: 02

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'teki 6 Belediye Başkanı'nın Önemli Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement