Elazığ'da Fiziksel Aktivite Etkinlikleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Fiziksel Aktivite Etkinlikleri Yapıldı

Elazığ\'da Fiziksel Aktivite Etkinlikleri Yapıldı

Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılını Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan etmesinin ardından Elazığ Halk Sağlığı tarafından düzenlenen etkinlikler Mayıs ayında da devam etti.

27.05.2014 11:43

Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılını Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan etmesinin ardından Elazığ Halk Sağlığı tarafından düzenlenen etkinlikler Mayıs ayında da devam etti.

Mayıs ayı fiziksel aktivite etkinliği Elazığ Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Bölge ve Halk Sağlığı Laboratuvarı Daire Başkanı Dr. Edibe Nurzen Bozkurt, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Selahattin Karakoç, Elazığ İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Tarkan Özdemir, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Abdullah Nozoğlu, sağlık çalışanları ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kapalı spor salonunda düzenlenen fiziksel aktivite programında Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda erkekler için basketbol, bayanlar için plates etkinliği düzenlendi. Erkeklerin basketbol oyunu ve bayanların plates yapmalarından sonra etkinlik sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Fiziksel Aktivite Etkinlikleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement