Erbaa'da Kadın ve Güçlenme Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Erbaa'da Kadın ve Güçlenme Projesi Tanıtıldı

Erbaa\'da Kadın ve Güçlenme Projesi Tanıtıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Kadın ve Güçlenme Projesi tanıtıldı.

07.01.2014 16:46

Erbaa ilçesinde "Kadın ve güçlenme" projesi tanıtıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve 81 ilin vali eşleri tarafından yürütülen Gönül Elçileri projesinin ikinci aşaması olan "Kadın ve güçlenme" projesi Erbaa Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda tanıtıldı.

Erbaa Kaymakamı Abdülkadir Demir, yaptığı konuşmada, "Erbaa olarak bu projenin yürümesi anlamında elimizden ne geliyor ise yapmaya hazırız. Erbaa'da kaymakamlık olarak bu projenin alt yapısını kendimizin de yaptığı bazı projelerle hazırlamış bulunuyoruz" diye konuştu.

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Cem Gül de "Sayın başbakanımızın eşleri himayesinde başlatılan Gönül Elçileri projesi kadınlar için çok etkileyici sonuçlar ortaya çıkardı. Bu projenin ikinci ayağı olan "Kadın ve güçlenme" projesi ile kadınların geleceğe daha iyi bakabilmeleri ve eğitimleri yarıda kalan kadınların eğitimlerini tamamlamaları gibi bir çok konuda kadınlara yol gösterecek olan bu projeyi tanıtmak ve sizlerden yardım almak için gelmiş bulunuyoruz" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erbaa'da Kadın ve Güçlenme Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement