Erdemli, Türk Kızılayı'na Kan Bağışı Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli, Türk Kızılayı'na Kan Bağışı Şenliğine Hazırlanıyor

Erdemli, Türk Kızılayı\'na Kan Bağışı Şenliğine Hazırlanıyor

Kızılay Mersin Kan Bağışı Merkezi, Erdemli'de gerçekleştireceği kan bağışı kampanyası öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

19.04.2013 17:00

Kızılay Mersin Kan Bağışı Merkezi, Erdemli'de gerçekleştireceği kan bağışı kampanyası öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakamı İbrahim Özefe,Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Konferans Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, Kızılay'ın önemine değinerek, Erdemlililerin kan bağışı konusundaki duyarlılığının ve hassasiyetinin bilindiğini söyledi.

Erdemli halkının bu duyarlılığı düzenlenecek etkinlikte bir kez daha göstereceğine inandığını ifade eden Özefe, "İddialı konuşmak istemiyorum ama bizden önce bu kan bağışı şenliğini gerçekleştiren Tarsus ve Silifke ilçelerimizi geçeceğimizi umuyorum. 26 Nisan'da Cumhuriyet Meydanında tüm ilçe halkını kan vermeye davet ediyorum" dedi.

Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu da, kanın tek kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka bir alternatifi bulunmayan hayati bir sıvı olduğunu dile getirerek "Ancak bir insan kan bağışlayarak başka bir insanın hayatını kurtarabilir. Dolayısıyla 26 Nisan Cuma günü saat 09.00-20.00 saatleri arasında Erdemli Cumhuriyet Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Amacımız nüfusa oranla en yüksek kan bağışını alarak Türkiye'ye iyiliksever Erdemli'nin sesini duyurmaktır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli, Türk Kızılayı'na Kan Bağışı Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement