Ereğli'de İki Ayrı Dostluk Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de İki Ayrı Dostluk Turnuvası Düzenlendi

Ereğli\'de İki Ayrı Dostluk Turnuvası Düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı'nda düzenlenen iki ayrı dostluk turnuvasında şampiyon olan takımlar kupalarını aldılar.Kdz.

22.10.2013 13:51

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı'nda düzenlenen iki ayrı dostluk turnuvasında şampiyon olan takımlar kupalarını aldılar.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Beldesi ile Armutlucuma Bölgesi köyleri arasında iki ayrı futbol turnuvası düzenlendi.

Çaylıoğlu'nda düzenlenen turnuva da kupayı Hacıosmanlar spor alırken, Armutlucuma da ki kupayı ise Hasbeyler Köyü'nün takımı olan Has-Gençlik spor aldı.

6 takımın katıldığı Armutlucuma da ki turnuvada Kdz. Ereğli'ye bağlı Hasbeyler Köyü gençleri tarafından 1984 yılında kurulan Hasgençlikspor, final maçında rakibini 5-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Maç sonunda büyük sevinç yaşanırken turnuvanın gol kralı da Hasgençlikspor'dan Ahmet Özcan ve Özgür Demir oldu.

DUMAN "ÖNEMLİ OLAN KÖYÜMÜZÜN BİRLİKTELİĞİ"

Turnuva sonrası açıklama yapan Has-Gençlik spor teknik sorumlusu Hasan Duman centilmence geçen turnuva sonunda kupayı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Duman konuşmasında "Önemli olan birlik ve beraberlik. Köyümüzde bu takımı 1984 yılında kurmuştuk. Köy gençlerimizin spor yapmasını birlik ve beraberlik içerisinde olmasını hedefledik. Köyümüz eğitim seviyesi yüksek bir köy. Bugün ülkemizin birçok yerinde çeşitli mesleklerde ve mevkilerde görev yapıyorlar. Bizde gençlerimizle birlikte köyümüzü daha iyi noktaya getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Centilmence bir turnuva oldu. Elde ettiğimiz başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum" dedi.

DOĞAN; "ASIL AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRMEK"

Çaylıoğlu Beldesi'nde Güneşli spor yararına düzenlenen futbol turnuvasında Ortaköy'ü 3-1, Kocalar Köyü'nü 6-1 ve finalde de Kelçe Köyü'nü 2-1 mağlup etmeyi başaran Hacıosmanlar Köyü kupanın sahibi oldu. Hacıosmanlar spor sorumlusu Özkan Doğan her dini bayramda bu turnuvanın düzenlendiğini ve güzel bir birliktelik örneği sergilendiğini söyledi. Kupayı aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Doğan, asıl amaçlarının köylerde ki gençleri bir araya getirerek futbolu vesilesi ile onları tanıştırıp kaynaştırmak olduğunu ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de İki Ayrı Dostluk Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement