Esenyurtlu Esnaflar, Başkan Kadıoğlu İle Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

Esenyurtlu Esnaflar, Başkan Kadıoğlu İle Devam Dedi

Esenyurtlu Esnaflar, Başkan Kadıoğlu İle Devam Dedi

Esenyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı adayı Necmi Kadıoğlu, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

25.03.2014 20:04  Güncelleme: 20:20

Esenyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Necmi Kadıoğlu, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti ilçe Başkanı Şenay Değer İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Büyükayazma Caddesi, Fatih Mahallesi Urfalılar Caddesi, Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve İncirtepe Mahallesi Atalay Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Başkan Kadıoğlu Esnaflarla birlikte çay içerek sohbet etti. Her girdiği dükkanda kısa sohbetler yapan Kadıoğlu, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti.

"BİR KENTTE OLMASI GEREKEN HER ŞEY OLACAK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın selamlarını ve sevgilerini esnaflara ileten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, birlik, beraberlik mesajları verdi. Kadıoğlu, yeni dönemde Esenyurt'a projelerin tamamlanarak bir kentte olması gereken her şeyin olacağını söyledi. Başkan Kadıoğlu, ilçede büyük bir değişim ve dönüşüm çalışması olduğunu bu gelişimin devam etmesi için, Esenyurtluların daha yaşanabilir bir kente sahip olmaları için çaba göstermeye devam edeceğini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurtlu Esnaflar, Başkan Kadıoğlu İle Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement