Esnaf Odası Başkanlarından, Partilerin Seçim Bürolarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esnaf Odası Başkanlarından, Partilerin Seçim Bürolarına Ziyaret

Esnaf Odası Başkanlarından, Partilerin Seçim Bürolarına Ziyaret

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi için ilçeye gelen Malatya’daki esnaf odaları başkanları, AK Parti Hekimhan İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Deniz’in seçim bürosu ile birlikte MHP ve CHP seçim ilçe bürolarını ziyaret ederek adaylara başarılar dilediler.

09.02.2014 15:43

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi için ilçeye gelen Malatya'daki esnaf odaları başkanları, AK Parti Hekimhan İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Deniz'in seçim bürosu ile birlikte MHP ve CHP seçim ilçe bürolarını ziyaret ederek adaylara başarılar dilediler.

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kuruluna katılan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, Manifaturacılar Odası Başkanı Mehmet Özpolat, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek ve Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kaya Günay ile birlikte AK Parti Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz'in bürosunu ziyaret ettiler. Esnaf odası başkanları Deniz'e seçimde başarılar dilediler.

Keskin ve Evren beraberindeki oda başkanları ile birlikte CHP ve MHP ilçe belediye başkan adaylarının da seçim bürolarını da ziyaret ederek, başarılar dilediler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Odası Başkanlarından, Partilerin Seçim Bürolarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement