Esob'dan Oda Başkanları ve Bürokratlara İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Esob'dan Oda Başkanları ve Bürokratlara İftar Yemeği

Esob\'dan Oda Başkanları ve Bürokratlara İftar Yemeği

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), esnaf odalarının başkanları ve bürokratları iftar yemeğinde buluşturdu.

16.08.2012 11:03

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), esnaf odalarının başkanları ve bürokratları iftar yemeğinde buluşturdu.

Mersin ESOB'un, kent yöneticileri, bürokratlar ve oda başkanlarını bir araya getirdiği geleneksel iftar yemeği, Birlik Yemekhanesi'nde verildi. Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'in ev sahipliğini yaptığı İftar yemeğine, Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz İlçe Kaymakamı Zeki Arslan, Mezitli İlçe Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Yıldız, SGK İl Müdürü Mehmet Gülpak, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala ve Mersin merkezdeki odaların başkanları katıldı.

İftar yemeğinde konuşan ESOB Başkanı Dinçer, Ramazan ayının rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak, sofralarını esnafla ve bir bütün olarak kendinden ayırmadıkları devletin temsilcileriyle paylaşmaktan büyük memnunluk duyduklarını ifade etti. Esnaf sanatkarların Ahilik geleneğini sürdüren kesim olduğunu belirten Dinçer, "Ahilik öğretisinde esnaf sanatkarlarımızın eli, kapısı ve sofrası açıktır. Biz bu gelenek kapsamında oda başkanlarımız ve devletimizin temsilcileriyle bir araya gelip, ele ele gönül gönüle soframızı paylaşmanın, maneviyatımızı arttırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza katılıp bizlerle soframızı paylaşan herkese teşekkür ediyor, bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esob'dan Oda Başkanları ve Bürokratlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement