FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası - Son Dakika
Yerel

FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası

FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası

Aliağa Petkim Başkanı, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edeceklerine inandığını bildirdi.

24.09.2012 12:04  Güncelleme: 12:02

Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda yarın karşılayacakları Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edeceklerine inandığını bildirdi.

Eren yaptığı yazılı açıklamada Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon gösterdikleri performans ile FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'na katılmaya hak kazandıklarını hatırlatarak, gruplara kalmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Yeşil-beyazlı ekipte Shumpert, Ahmet Erdoğan ve Orhan Hacıyeva'nın sakatlıklarının sürdüğünü ifade eden Eren, "Bu önemli eksiklerimize rağmen Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edip Aliağa'da seyircimizin de desteğiyle gruplara kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Aliağa Petkim, rakibini elemesi durumunda (B) Grubu'nda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum Kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti

(Romanya) ile eşleşecek.

Muhabir: Mustafa Yıldırım/ Ramazan Ercan

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement