Final'in Gurur Günü - Son Dakika
Yerel

Final'in Gurur Günü

Final\'in Gurur Günü

Adana Final Okulları ve Final Dergisi Dershaneleri'nin LYS Türkiye 1'incisi Mehmet Burak Kaya ile LYS ve SBS'de ilk bine giren öğrencilerine ödül ve plaketleri törenle verildi.

14.09.2013 11:38

Adana Final Okulları ve Final Dergisi Dershaneleri'nin LYS Türkiye 1'incisi Mehmet Burak Kaya ile LYS ve SBS'de ilk bine giren öğrencilerine ödül ve plaketleri törenle verildi.

Adana Final Okulları ve Final Dergisi Dershaneleri'nin LYS Türkiye 1.si Mehmet Burak Kaya ile LYS ve SBS'de ilk 1000'e giren öğrencilerine Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödül ve plaketleri verildi.

Törende konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bu güzel tabloyu oluşturan öğrencilere, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Coş, "En büyük sermayemiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz. Onlar ne kadar iyi yetişirlerse ve bu beşeri sermayemize Adana'dan ne kadar insan kazandırabilirsek görevimizi o kadar iyi yapmış oluruz" diye konuştu..

Törende konuşan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, gençlerin Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olacağının altını çizdi. Taşel, "Bu başarılarımız artarak devam edecek. Dershanemizin olduğu her merkezde okul açmayı da hedefliyoruz. Dershanelerimizle, okullarımızla, yayınlarımızla neredeyse her eve ulaşıyoruz. Bugüne kadar Türkiye'deki şubelerimizden 1 milyonun üzerinde öğrenci yetiştirmiş ve üniversiteli yapmışız. Bu 1 milyon ilim irfan ordusunun bize yaşattığı mutluluk en büyük zenginliktir" dedi.

Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem ise 23 yıl önce Adana'da 9 derslikli bir dershane ile eğitime başladıklarını ve ilk Türkiye 1'incisini 1998'de çıkardıklarını kaydetti. Ertem, "Biz Final Eğitim Kurumları olarak elimizden geleni değil, üzerimize düşeni yapma felsefesini benimseyerek ilerledik ve bugünlere geldik. Bu yıl bizim gururumuz ikiye katlandı. LYS Şampiyonu Mehmet Burak Kaya hem Adana Final Okulları'nın hem de Adana Final Dergisi Dershaneleri'nin öğrencisidir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 2013 LYS'de Türkiye 1.si olan Adana Final Okulları ve Final Dergisi Dershaneleri öğrencisi Mehmet Burak Kaya ve Türkiye sıralamasında ilk binde yer alan 51 öğrenci ile 2013 SBS'de 700 tam puan alan 3 öğrenci ve ilk bine giren öğrencilere ödül ve plaketleri verildi.

Törene Vali Coş'un yanı sıra Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Adana Defterdarı Tamer Utkucu da katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final'in Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement