Gaziemir'in Başkanı CHP Örgütüne "Hesap" Verdi - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'in Başkanı CHP Örgütüne "Hesap" Verdi

Gaziemir\'in Başkanı CHP Örgütüne "Hesap" Verdi

"Hesap veriyoruz" sloganıyla her fırsatta toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelen Başkan Şenol, şimdi de partililerle bir araya geldi.

25.11.2013 15:26

"Hesap veriyoruz" sloganıyla her fırsatta toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelen Başkan Şenol, şimdi de partililerle bir araya geldi. Hayata geçirdiği projeleri CHP Gaziemir İlçe kongre ve önseçim delegelerine anlatan Başkan Şenol, görüş ve önerileri de dinledi.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı icraatları "hesap veriyoruz" sloganıyla düzenlediği toplantılarla işadamları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, meslek gruplarına anlatan ve onların görüş, öneri ve şikayetlerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, şimdi de partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe kongre ve önseçim delegeleriyle iki ayrı toplantıda bir araya gelen Başkan Şenol, hayata geçirdiği çalışmaları anlattı, görüş, öneri ve istekleri dinledi. 2009 yılından bu yana yapılan çalışmaların anlatıldığı tanıtım filminin gösteriminden sonra Başkan Şenol, yardımcılarını da yanına alarak partililerin önerilerini dinleyip sorularını cevapladı.

Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan birçok proje ürettiklerinin altını çizen Başkan Şenol, "Biz bu kentin sadece fiziki çehresini değiştirmiyoruz. İnsanların hayatlarına dokunan projeler üretiyor, kültür ve tarih çalışmalarımızla kente kimlik kazandırıyoruz. 30 yıldır konuşulan ancak gerçekleştirilemeyen projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Kentlerin yönetiminin sadece belediye başkanlarına bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olduğunu ifade eden ve partililere "Ülkemizin ve kentimizin gelişmesinde size büyük görevler düşüyor. Konuşarak, eleştirerek üreterek bize destek olun, yol gösterin" diyen Başkan Şenol sözlerini şöyle sürdürdü: "Sosyal demokrat belediyecilik yapıyoruz. Ekip olarak yürekten hizmet veriyoruz. Şeffaf belediyeyiz, veremeyeceğimiz hesap yok. Alnımız açık, vicdanımız rahat. Bu yüzden gurur duyuyoruz."

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol, il genel ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantılar soru cevap kısmından sonra son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'in Başkanı CHP Örgütüne 'Hesap' Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement