Genç Haltercilerden Karabük Valisi İzzettin Küçük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Haltercilerden Karabük Valisi İzzettin Küçük'e Ziyaret

Genç Haltercilerden Karabük Valisi İzzettin Küçük\'e Ziyaret

Karabük Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Halter Takımı sporcuları, Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.

13.07.2012 10:42

Karabük Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Halter Takımı sporcuları, Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti. Karabük Valisi İzzettin Küçük, açıldığı günden bugüne değişik branşlarda sayısız başarılara imza atan Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi sporcularının Karabük'ün gurur kaynağı olmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından Nevşehir'de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi sporcularının birçok derece elde ettiğini belirten Vali Küçük, "Türkiye'ye yeni yıldızlar, yeni sporcular kazandırmanın yolu artık Karabük'ten, Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden geçiyor. Ben okulumuzun Ovacık'a kazandırılmasında büyük katkı ve destekleri olan eski TBMM Başkanımız ve Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ovacık Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı Hüseyin Denli, Ovacık İl Genel Meclis Üyeleri ve antrenörleri ile birlikte genç sporcuları kabul eden Karabük Valisi İzzettin Küçük, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Haltercilerden Karabük Valisi İzzettin Küçük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement