Giresun'da AK Parti'de Aday Adayı Sayısı 6'ya Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Giresun'da AK Parti'de Aday Adayı Sayısı 6'ya Yükseldi

Giresun\'da AK Parti\'de Aday Adayı Sayısı 6\'ya Yükseldi

AK Parti'de yarın sona erecek aday adaylığı başvuru sürecinin bitmesine bir gün kala Giresun il teşkilatında büyük hareketlilik yaşanıyor.

31.10.2013 14:42

AK Parti'de yarın sona erecek aday adaylığı başvuru sürecinin bitmesine bir gün kala Giresun il teşkilatında büyük hareketlilik yaşanıyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden'in de başvurusu ile AK Parti'de aday adayı sayısı 6'ya yükselirken, 4 ismin daha aday adayı olması bekleniyor.

Bazı isimlerin sade bir törenle aday adayı olduğunu açıklarken, bazı isimlerde başvurular tam bir şenlik havasında gerçekleşiyor.

Daha önce Ahmet Şahin, Özgür Okusal, Hasan Yücel Sarıkaya, Mete Bahadır Yılmaz ve Adnan Sağlık'ın resmi başvuru yaptığı aday adaylığına son olarak İl Genel Meclisi Osman Öden de katıldı.

Parti binasında geniş katılımla gerçekleşen Osman Öden'in aday adaylığını açıklaması ise dikkat çekti.

Hedefine gelişmiş bir Giresun koyduğu için aday olduğunu açıklayan Osman Öden "İlk siyasi yaşamıma AK Parti ile başladım. Siyasi kariyerimi de AK Parti ile sürdürmek istiyorum. Bizler her seçimde oyunu artırarak iktidar olan bir partinin mensuplarıyız. Hiçbir zaman kazandığımızda kimseyi ötekileştirmedik aksine herkesi kucakladık. Başarılı olmamızın başlıca sebebi de budur. AK Parti çatısı altında il genel meclisi adayı olarak seçildiğim il genel meclisinde yerel ve genel bütçeden sağlanan desteklerle eğitimde, sağlıkta, ulaşımda yılların birikmiş sorununu 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çözmeye çalıştık. Elbette eksiklerimiz oldu fakat önemli hizmetler gerçekleştirdik. Şimdi de hedefimize gelişmiş bir Giresun koyarak belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da AK Parti'de Aday Adayı Sayısı 6'ya Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement