Giresun Gazeteciler Derneği'nin Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun Gazeteciler Derneği'nin Genel Kurulu Yapıldı

Giresun Gazeteciler Derneği\'nin Genel Kurulu Yapıldı

Giresun Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı, yapıldı.

25.05.2014 14:30

Giresun Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı, yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde, derneğe kayıtlı 102 üyeden 33'ü oy kullanırken, Bekir Bayram yeniden başkan seçildi.

Dernek lokalinde gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Akdoğan yaptı. Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan divan başkanı Akdoğan, her zaman basın mensuplarının destekçisi olduğunu belirterek, önce basın mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine dikkat çekti.

NTV Bölge Müdürü Ahmet Kayacık ve ebediyete intikal etmiş gazetecileri saygı ve rahmetle andığını belirten Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, "Atatürk ilkelerinden ve cumhuriyetin temel değerlerinden ödün vermeden bugüne kadar görevimizi sürdürdük. Asla politize olmadık. Basın özgürlüğünün kısıtlanmasına yönelik baskılara karşı mücadele verdik. Basın ve fikir özgürlüğünün savunulmasının öncüsü olduk. Bu konuda şiddete maruz kalan arkadaşlarımıza sahip çıktık. Onların haklarını savunduk. Özellikle 'Temiz Kalemler' kampanyası başlatarak Türkiye'ye örnek olduk" dedi.

Yapılan seçimlerde, derneğin yönetim kuruluna Bekir Bayram, Namık Baltaoğlu, Ahmet Bilge, İsmet Küçükbayrak ve Mustafa Demir seçildiler. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Gazeteciler Derneği'nin Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement