Hacı Mahmut Boztepe, Boztepe'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Hacı Mahmut Boztepe, Boztepe'de Toprağa Verildi

Hacı Mahmut Boztepe, Boztepe\'de Toprağa Verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün de dedesi ve küçük halasını kaybetmenin acısını yaşadı.

18.06.2014 15:53  Güncelleme: 15:56

Geçen hafta büyük halasını kaybeden Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün de dedesi ve küçük halasını kaybetmenin acısını yaşadı.

Antalya'da kızının evinde hayatını kaybeden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in dedesi, eski İl Genel Meclis Üyesi Mahir Boztepe ve Birlik Vakfı Yöneticisi Nasuh Boztepe'nin babası olan 95 yaşındaki Hacı Mahmut Boztepe, doğum yeri olan Boztepe Mahallesinde toprağa verildi.

Hacı Mahmut Boztepe'nin cenaze törenine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ASAT Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinatör Sorumlusu İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Örgütü başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mezarlıktaki taziye kabulünün ardından Antalya'da Halasının cenazesine katılmak üzere acele bir şekilde Boztepe'den ayrılırken, cenazeye yetişemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boztepe Mahallesi'ne gelerek Nasuh ve Mahir Boztepe'ye başsağlığı dileğinde bulundu. Türel, cenaze sahipleriyle birlikte Hacı Mahmut Boztepe'nin mezarına giderek mezar başında dua etti.

Hacı Mahmut Boztepe'nin Fatma Timbil, Suna Uymaz, Türkan Sözen, Nasuh Boztepe ve Mahir Boztepe olmak üzere 5 çocuk babasıydı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacı Mahmut Boztepe, Boztepe'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement