Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu, Kanat Önderleriyle Hoşgörü Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu, Kanat Önderleriyle Hoşgörü Sofrasında Buluştu

Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu, Kanat Önderleriyle Hoşgörü Sofrasında Buluştu

Hatay Müftü Vekili Hamdi Kavillioğlu, kanaat önderleriyle hoşgörü sofrasında buluştu.

26.06.2013 17:08

Hatay Müftü Vekili Hamdi Kavillioğlu, kanaat önderleriyle hoşgörü sofrasında buluştu.

Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu, bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, ilde farklı dinlere mensup insanların binlerce yıldır sevgi, barış ve hoşgörü içerisinde yaşadığını ve bu güzelliğin daha da güçlendirerek gelecek kuşaklara bırakılması için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.

Antakya Ticaret ve Sanati Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin de Hatay'ın artık gerçek gündemine dönmesi gerektiğini, yeniden marka şehir olma çalışmalara hız verilerek, il hakkında oluşan olumsuz algının bir an önce değişmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Dini kanaat liderleri de yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları vererek, göreve yeni başlayan Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu'yla ilin sahip olduğu zenginliğin verdiği uyum ve ahenk içerisinde çalışacaklarını kaydettiler.

Etkinliğe, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu,  İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Ermeni Cemaati Başkanı Cem Çapar, Ortodoks Kilisesi Ruhani Reisi Dimitri Dogum, Protestan Kilisesi Ruhani Lideri Yakup Chang, Antakya Katolik Kilisesi Baş Rahibi Domenico Bertogli, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı (HESOB) Abdulkadir Teksöz katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Müftü Vekili Kavillioğlu, Kanat Önderleriyle Hoşgörü Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement