"Hayalim" Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

"Hayalim" Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı

"Hayalim" Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Çukurova Sanat Günlerinin Silifke programı kapsamında hazırlanan "Hayalim" resim segisi, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

27.03.2013 13:58  Güncelleme: 14:02

7. Uluslar arası Çukurova Sanat Günlerinin Silifke programı kapsamında Ressam Yeter Akdoğan tarafından hazırlanan "Hayalim" resim segisi, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Silifke Sergi Sarayında beğeniye sunulan serginin açılışı, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Emniyet Müdürü Volkan İmişçi ile eşleri tarafından gerçekleştirildi.

İlkokul mezunu olduğunu ve çocukluğundan bu yana resim sanatına karşı ilgi duyduğunu ifade eden Akdoğan, 7 yıl önce bir atölyede başladığı çalışmalarını bugün sergileyebilmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hayallerini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını dile getiren şöyle konuştu:

"Hayalim adlı bu sergi şahsımın ilk kişisel sergisidir. Resimlerimde genelde doğadan esinlenerek canlı ve renkli çalışmalar yapıyorum. Bir ev kadının içindeki resim yapma arzusu sonucunda hayalinin peşinde koşarak bugüne kadar çok sayıda yağlı boya eserler ürettim. Bugün içimde yaşattığım ve ismini 'Hayalim' verdiğim sergideki eserlerimde doğallığı yansıtmaya çalıştım. Bizi yanlız bırakmayan tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Hayalim' Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement