İkisi de Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

İkisi de Toprağa Verildi

İkisi de Toprağa Verildi

Uşak'ın Bölme Beldesi'nde, boşanma davaları süren, bir yıldır ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürülen üç çocuk annesi Yeşim Özçeliker (27), gözyaşları içinde toprağa verildi.

10.08.2011 19:40

Uşak'ın Bölme Beldesi'nde, boşanma davaları süren, bir yıldır ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürülen üç çocuk annesi Yeşim Özçeliker (27), babaocağının bulunduğu Sivaslı İlçesi Selçikler Beldesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi. Eşini öldürdükten sonra aynı av tüfeğiyle canına kıyan Ercan Özçeliker (33) de Bölme Beldesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşim-Ercan Özçeliker çiftinin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Cenazeler, bugün öğle saatlerinde yakınlarına teslim edildi. 12 yıllık eşini öldürüp, canına kıyan Ercan Özçelik'in cenazesi bekletilmeden Bölme Beldesi Mezarlığı'na götürüldü. Burada kılınan namazın ardından, defnedildi.

Yeşim Özçeliker'in cenazesi ise Sivaslı İlçesi, Selçikler Beldesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Selçikler Belediyesi'ne ait ambulansla cenaze evin önüne getirildiğinde, genç kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye Selçikler Belediye Başkanı Osman Kaçar, Özçeliker'in yakınları ve komşuları katıldı. Cenazede baba Bayram ve ağabey Ali Can, güçlükle ayakta durabildi. Okunan duaların ardından cenaze Selçikler Camisi'ne götürüldü. İkindide kılınan namazın ardından genç kadının bir süre omuzlarda taşınan cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenazede Özçeliker'in ağabeyi Ali Can, "Bu olayın bu şekilde noktalanmasına savcılık sebep oldu. Bir yıl önce eşi Ercan Özçeliker, kızımızı kızgın demirle dağladı. Hiçbir ceza almadan elini kolunu sallayarak gezdi. Nerede adalet? Yasalar kızımızı koruyamadı" dedi. Bölme Beldesi'nde dün sabah meydana gelen olayda, işsiz olan Ercan Özçeliker, boşanma davaları süren, bir yıldır ayrı yaşadığı Karma Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çanta fabrikasında çalışan eşi Yeşim Özçeliker'i öldürdükten sonra aynı av tüfeğiyle canına kıymıştı.

- Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel İkisi de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement