İl Jandarma Komutanı Başoğlu'na Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İl Jandarma Komutanı Başoğlu'na Veda Yemeği

İl Jandarma Komutanı Başoğlu\'na Veda Yemeği

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, görev süresi dolan ve İzmir’e tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu’na veda yemeği verdi.

08.07.2013 12:25

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, görev süresi dolan ve İzmir'e tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu'na veda yemeği verdi.

Vali Lekesiz, yemekte yaptığı konuşmada, Başoğlu'nun yaptığı görevlerle sadece Hatay'a değil bütün ülkeye çok büyük faydalarının olduğunu söyledi.

İllerin ve ülkelerin topyekün olarak daha güzele ve iyiye gitmesinin huzur ve güven ortamına bağlı olduğunu ifade eden Lekesiz, huzur ve güven ortamının olmadığı yerde diğer gelişmelerden söz edilemeyeceğini belirtti.

Başoğlu da Lekesiz'e teşekkür ederek,  "Hatay'da iki yıldır birlikte görev yaptık. Burası bizim için oldukça sıcak, koordineli bir görev yeri oldu. Burada zor ama çok güzel ve anlamlı günler yaşadık. Meslek hayatımda tatmin seviyesi en yüksek olan il burası oldu. Başta Vali Lekesiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her zaman birlikte olmayı canı gönülden arzu ediyorum. Gönlüm hep burada olacak" diye konuştu.

Etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat,  İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Hançerkıran, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Baro Başkanı Sinan Akgöl, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Özcan Kaplan ile protokol eşleri katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Jandarma Komutanı Başoğlu'na Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement