İmaf Delegeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İmaf Delegeleriyle İftarda Buluştu

İmaf Delegeleriyle İftarda Buluştu

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) bünyesindeki derneklerin delegeleriyle iftarda buluştu.

27.07.2013 13:23

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) bünyesindeki derneklerin delegeleriyle iftarda buluştu. İnciraltı Keyf Park Kafe'de gerçekleştirilen iftar yemeğine İzmir Mardinliler Vakfı Rasim Kahraman da katıldı.

İMAF'a bağlı 11 derneğin 200'den fazla delegesinin katıldığı iftar yemeğinde birlik ve dayanışma mesajları verildi. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada, mübarek Ramazan ayında tüm delegelerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

BARIŞ İSTİYORUZ

Irmak, Ramazan ayının tüm Türkiye'ye Ortadoğu'ya barış ve huzur getirmesini dilediklerini belirterek, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da kalıcı bir barışın yaşanması hepimizin temennisidir. Mübarek Ramazan bayramına doğru gittiğimiz şu günlerde tüm insanlık kadar biz de en çok barışa hasretiz. Allah'ın selamı tüm insanlığın ve ülkemizin üzerinde oldun" dedi.

Irmak, İMAF olarak yaklaşık bir yıllık süre içinde önemli etkinliklere imza attıklarını belirterek, "En önemlisi derneklerimizi tek çatı altında toplayıp İzmir'de sesimizi duyurduk. Toplumsal meselelerde sözümüzü esirgemedik. Bugün Mardinliler her zamankinden daha çok İzmir'in gündemindedirler ve tanınıyorlar" diye konuştu.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Irmak, yaklaşan yere seçimler öncesinde tüm hemşerilerine seslenerek, "Biz sadece hemşerilerimizin sorunlarını çözmek için yola çıkmadık. Biz İzmir'i de yönetmeye ve sorunlarını çözmeye talibiz. Bu nedenle tüm hemşerilerimiz ortak iradeyle, bireyselliğe kaçmadan hareket etmeli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmaf Delegeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement