Kartepe Halkı, Başkan Karabalık'tan Memnun - Son Dakika
Yerel

Kartepe Halkı, Başkan Karabalık'tan Memnun

Kartepe Halkı, Başkan Karabalık\'tan Memnun

AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığı'nın programları çerçevesinde Arslanbey'de mahalleleri kapı kapı gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

22.11.2013 16:53

AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığı'nın programları çerçevesinde Arslanbey'de mahalleleri kapı kapı gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Ev ve işyeri ziyaretlerinde bölge halkı Başkan Karabalık'a "Hayırlı Olsun" dilekleriyle kendisini tekrar başkan görmek istediklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunduğu Adnan Menderes ve Başaran Mahalleleri'nde evlere konuk oldu. Evde tedavilerini sürdüren hastalara acil şifa dileklerinde bulunan Başkan Karabalık, hasta yakınlarına da, "Allah sizden razı olsun. Hastalarımızla yakından ilgileniyorsunuz" dedi.

Yaşlıların hatırını sorup ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi olan başkana vatandaşlar da seçimlerde kendisini tekrar görevde görmek için desteklerinin süreceğini dile getirdiler.

Arslanbey'deki temaslarını Ataşehir İş Merkezi'nde ki esnafla sürdüren başkana meclis üyeleri Yusuf Özdemir ve Orhan Akyüz, mahalle temsilcileri ve SKM yetkilileri de eşlik etti. İş merkezi esnafına hayırlı işler dileğinde bulunan başkan, karşılaştığı 7'den 77'ye herkesin hatırını sorup ellerini sıktı. Esnafın her geçen gün işlerinin iyiye gittiğini görmekten memnun olduğunu belirten Başkan Karabalık'a, karşılaştığı kişiler "Hayırlı olsun. Başarılı çalışmalarınızın gelecek dönemde sürmesini bekliyoruz" diyerek kendisini tekrar aday görmek istediklerini ifade ettiler.

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Ataşehir Parkı ve Ali Kuşçu Bilgi Evi'ne de uğrayan başkan miniklerin doldurduğu bilgi yuvasının cıvıl cıvıl görmekten mutlu olduğunu belirterek, "Ne kadar doğru işler yaptığımızı görmek bizlerin şevkini artırmakta. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ne yapsak azdır" dedi. Parkta karşılaştığı ailelerle de ayaküstü sohbet eden başkan, gönüllere giden yolları halkın kendisine verdiği destekle el birliği ile yaptıklarına dikkat çekti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Halkı, Başkan Karabalık'tan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement