Kaymakam Türköz'den İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Türköz'den İftar Yemeği

Kaymakam Türköz\'den İftar Yemeği

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, iftar yemeği verdi.

21.07.2013 00:40

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, iftar yemeği verdi.

Kaymakam Türköz, özel bir restoranda düzenlen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada,  Ramazan ayının tüm insanlara barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönem olduğunu belirten Türköz, şöyle konuştu:

"Bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayında sizlerle iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı Kur'an-ı Kerim'in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ay içinde oluşturulan birlik ve beraberlikler, yıl boyu, hatta belki bir ömür boyu sürecek birlik ve beraberliklerin sebebi ve çekirdeğidir."

İftar yemeği sonrası düzenlenen törende, Kaymakam Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin, Çankırı'ya atanan Tosya İlçe Emniyet Amiri Göksel Aydın'a plaket takdim etti.

Yemeğe, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mesut Kahraman, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,  CHP İlçe Başkanı Mustafa Ölmez, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur,  protokol üyeleri ve davetliler katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Türköz'den İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement