Kayseri'de Engelliler Günü Farkındalık Gösterisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Engelliler Günü Farkındalık Gösterisi Düzenlendi

Kayseri\'de Engelliler Günü Farkındalık Gösterisi Düzenlendi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Farkındalık Gösterisi' adlı etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşan Büyükkılıç, engelleri yok etme anlayışıyla engelli vatandaşların gününü tebrik etti ve birlik beraberlik vurgusu yaptı. Vali Çiçek ise özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini tebrik ederek, etkinlikte düzenlenen gösterileri alkışladı.

03.12.2023 11:24  Güncelleme: 11:34

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, özel bir rehabilitasyon merkezi tarafından Kadir Has Kongre Merkezi'nde Farkındalık Gösterisi etkinliği gerçekleştirildi.

Vali Çiçek, çocuklarla etkinlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükkılıç ise "Sizlerde engel görmeyip, engelleri de yok etme anlayışı içerisinde olmamız gerektiği yaklaşımıyla gününüzü tebrik ediyorum. Gerek şehrimizi imar boyutunda gerekse huzur boyutunda sizlere yakışır konuma getirmek adına üzerimize düşeni yapmaya ve işbirliğini de önemseyerek yolumuza devam etmeye gayret ettiğimizi paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Program, çocukların gösterileri ile devam etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Engelliler Günü Farkındalık Gösterisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement