Kilis'te Add ve CHP Alternatif Çelenk Sunma Töreni - Son Dakika
Yerel

Kilis'te Add ve CHP Alternatif Çelenk Sunma Töreni

Kilis\'te Add ve CHP Alternatif Çelenk Sunma Töreni

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından alternatif çelenk sunma töreni düzenlendi.

19.05.2014 13:09

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından alternatif çelenk sunma töreni düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ADD ile CHP 12.00'de Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunarak İstiklal Marşı okudu.

ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan, yaptığı basın açıklamasında, Soma'da hayatını kaybeden 301 maden işçimizin acısını yüreklerinde hissettiklerini bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 95. yılını kutladıklarını belirterek, "İş güvenliğinin tüm işyerlerinde uygulanması, gerekli düzenlenmelerin yapılması için daha kaç facia ile karşı karşıya kalmamız gerekiyor. Soma'da yaşanan bu facianın asıl sorumlularının en yakın zamanda yargı önünde görmek istediğimizi yetkili makamlara bildiriyoruz.19 Mayıs, yıkılmış, yabancılar tarafından fiilen işgal edilmiş bir ülkenin kurtuluşu için ilk adımın atıldığı gündür.Dünyada emperyalizme karşı kazanılan ilk bağımsızlık savaşının başlangıcıdır. Ulusun egemenliği için, aydınlık, çağdaş, demokratik bir Türkiye için yola çıkılan gündür.Ulusun egemenliğini kurmak için 95 yıl önce yola çıkan Türk Milleti, 95 yıl sonra egemenliğini elinden alanlarla mücadele etmek için yeniden yola çıkmıştır ve bu yolda yılmadan, umutsuzluğu kapılmadan başarıya, aydınlığa doğru gidecektir. Mücadelemiz, yeniden ulusal egemenlik kazanılmadan sonlanmayacaktır.Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye, Yaşasın Ulusun Egemenliğidir."

Alternatif çelenk sunma törenine CHP İl Başkanı Abidin Uslu, Merkez İlçe Başkanı Talat Kurt ile ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'te Add ve CHP Alternatif Çelenk Sunma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement